Голямата звезда на сръбската музика Лепа Брена хвърли в траур почитателите

...
Голямата звезда на сръбската музика Лепа Брена хвърли в траур почитателите
Коментари Харесай

Лепа Брена отчая напълно феновете си у нас: Концертът на 8 април в Пловдив ще бъде последен

Голямата звезда на сръбската музика Лепа Брена хвърли в печал феновете си у нас и в чужбина. Популярната певица удостовери дефинитивно, че турнето, част от което е и концертът й в Пловдив на 8 април, ще бъде последно и прощално. Малка разтуха за нейните фенове е анонсът, че малко преди този момент ще излезе и нов албум с шлагери. Така на процедура българските почитатели на Лепа Брена ще си вземат последно „ Сбогом “ с нея на 8 април на сцената на „ Колодрум “ в Пловдив.

Сръбската звезда е дала обещание представянето й пред българска аудитория да бъде на топ равнище, както са привикнали да я виждат всички през годините. Днес изтекоха детайлности към подготвяното под тепетата грандиозно шоу. Преди Лепа Брена на подиума ще излязат родните фолк фурии Рени и Камелия.

Те са получили специфични предложения от Лепа Брена и с неспокойствие чакат момента, в който ще станат част от огромния театър, който се чака с голям интерес. Рени е една от дребното български изпълнителки, които направиха сполучливи концерти пред сръбска аудитория.

Тя издаде и няколко албума на сръбски език, които регистрираха мощни продажби. Камелия пък чистосърдечно си признава, че Лепа Брена е нейният кумир и получената покана да пее на концерта й е невероятна чест.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР